Profiteer van
de aanbiedingen
van Werkman

Werkman brillen en contactlenzen
heeft doorlopend speciale aanbiedingen.
Op deze pagina een overzicht.


Pak maar liefst € 50,- discount op een Bollé fietsbril + fietshelm!

Werkman heeft opnieuw een prachtige aanbieding voor jou: koop nu een Bollé sportbril én fietshelm en ontvang maar liefst € 50,- korting!

Bollé fietshelmen

Iets meer dan een jaar geleden introduceerde Bollé zijn eerste lijn fietshelmen, The One. Inmiddels is de Messenger lijn toegevoegd. De helmen vallen mede op vanwege de opties die de veiligheid nog meer ten goede komen. Zo kan achterin de helm een LED-lampje (optioneel) worden bevestigd, waarmee de zichtbaarheid in het donker gewaarborgd is. In het geval van een ongeluk, kan door middel van een QR-code en een mobiele telefoon belangrijke informatie worden opgevraagd over de drager van de helm. Men moet hierbij denken aan wie op de hoogte moeten worden gebracht en hoe gehandeld moet worden. Met behulp van de QR kan het mobieltje een eerder opgenomen voicebericht afspelen.

Pak maar liefst € 50,- discount op een
Bollé fietsbril + fietshelm!

Hoe gaat de bestelling in zijn werk?

Kies een Bollé sport- of zonnebril én een fietshelm in onze webshop en voeg deze toe aan je winkelwagentje. Voer tijdens het afrekenen van de bestelling de kortingscode Q6943 in en op het totaalbedrag wordt meteen € 50,- in mindering gebracht.


NIEUW: Biofinity EnergysTM

Contactlenzen voor jouw digitale lifestyle
Biofinity Energys contactlenzen zijn een doorbraak in contactlenstechnologie. De combinatie van twee innovaties helpt bij het voorkomen van vermoeidheid en droogheid dat veroorzaakt kan worden door Digital Eye Fatigue.
Lees hier meer over deze actie en probeer gratis Biofinity Energys contactlezen.
NIEUW: Biofinity EnergysTM

ZEISS Dubbel (+) Actie: tot 50% korting op uw tweede paar ZEISS glazen

// ZEISS DUBBEL (+) ACTIE

U herkent waarschijnlijk het probleem: u wilt het liefst een bril die altijd perfect aansluit op de activiteit waarmee u bezig bent. Tijdens het autorijden, voor het werk achter de computer op kantoor en ga zo maar door. Helaas bestaan er nog geen brillenglazen die voor alle activiteiten altijd even geschikt zijn.

Werkman maakt het nu mogelijk om naast uw dagelijkse bril, zeer voordelig een tweede bril aan te schaffen. Deze tweede bril kunt u speciaal laten maken voor een bepaalde toepassing.
Meer informatie vindt u op Werkmanwebshop.nu.

Een helder verhaal over multifocale lenzen.

Iedereen die voor veraf én voor dichtbij een andere sterkte nodig heeft, kent het: bril-op, bril-af. Behoorlijk onhandig. Natuurlijk kunt u dan kiezen voor een multifocale bril. Dat is even wennen, maar die vervelende 'brillenswitch' is dan in elk geval niet meer nodig. Maar hoe zou u het vinden om niet meer afhankelijk te zijn van een bril? Denk dan eens aan multifocale contactlenzen: de allerkleinste leesbril die er is!
Meer informatie over de allerkleinste leesbril vindt u op www.allerkleinsteleesbril.nl
De allerkleinste leesbril

25% Extra Vergoeding op uw aanvullende zorgverzekering in 2017

We maken gebruik van het Centraal Optiek Declaratie Systeem (icodis+), hiermee kunnen wij de afhandeling van de vergoeding direct met de zorgverzekeraar regelen.

Het is dus niet nodig om naar een specifieke winkelketen te gaan om vergoedingen voor uw bril of contactlenzen te ontvangen. Wij vangen met icodis+ alle vergoedingen vanuit de hoofd- en aanvullende verzekeringen op.

Declaratie zorgvergoeding?
Wij regelen het!

Het Collectief van Zelfstandige Opticiens, waarbij ook Werkman brillen is aangesloten, heeft voor verzekerden van een aantal zorgverzekeraars speciale afspraken gemaakt.
Wilt u weten of u recht heeft op EXTRA vergoeding bij Werkman?
Kijk dan op de pagina met het overzicht van zorgvergoedingen

Heeft jouw bril enige
aandacht nodig?

Zakt de bril af, knelt hij of is er een schroefje los?
Tijdens openingstijden kun je altijd zonder afspraak langskomen om dit te laten verhelpen. In bijna alle gevallen is deze service gratis!

Even ‘bijtanken’ bij Werkman…
Bij aankoop van een nieuwe bril ontvang je bij Werkman brillen en contactlenzen een gratis flesje reinigingsvloeistof. En, als extra service aan jou als vaste klant, kun je dit flesje telkens (laten) bijvullen, geheel gratis!
Onze filosofie: een bril, die met zorg op maat gemaakt is, verdient ook het beste wat onderhoud betreft.
Paul Werkman, opticien

NUTTIGE TIPS VOOR HET ONDERHOUD AAN UW BRILLENGLAZEN

  • Leg uw bril nooit neer met de bolle zijde van de glazen naar beneden.
  • Leg uw bril nooit zo weg dat de glazen in aanraking kunnen komen met harde (ruwe) oppervlakten.
  • Een goed passende, stevige brillenkoker biedt de beste bescherming.
  • Stel brillen niet bloot aan extreem hoge temperaturen. Denk hierbij aan de sauna of (in het dashboardkastje van) een in de zon geparkeerde auto.
  • Voorkom plotselinge temperatuurswisselingen. Uw bril even snel onderdompelen in het hete afwaswater kan bijvoorbeeld schadelijk zijn voor uw ontspiegelde brillenglazen.
  • Agressieve stoffen kunnen uw brillenglazen blijvend beschadigen. Vermijd daarom contact met: aceton, ammonia, ether, lijm, parfum, hairspray, huishoudelijke schoonmaakmiddelen en insecticiden.
  • Laat uw opticien de nieuwe bril na zo'n 2 tot 3 weken na aflevering controleren op de juiste pasvorm. Uw opticien controleert dan tevens even of de schroefjes goed geborgd zitten. Zo bent u verzekerd van een maximaal kijkcomfort.
  • Heeft u de bril ergens tegenaan gestoten en past hij niet meer perfect, dan moet uw bril worden bijgesteld. Doe dit nooit zelf, uw opticien heeft de juiste apparatuur in huis om de pasvorm weer te herstellen. Hiermee wordt voorkomen dat de brillenglazen onnodig aan spanning onderhevig worden gesteld.
  • Wij adviseren u regelmatig bij de vakopticien langs te gaan voor een perfecte afstelling van uw bril. Zo kunnen zij u een optimaal draagcomfort garanderen.
  • Wij adviseren u om jaarlijks bij de vakopticien uw bril ultrasonisch te laten reinigingen. Hiermee wordt voortijdige corrosie, onder meer door transpiratie, voorkomen.


 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 12.00 uur | 13.15 - 18.00 uur
vrijdagavond koopavond: 19.00 - 21.00 uur
zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.