Werkman brillen huismerk: Trendy brillen voor een vaste lage prijs

In onze winkel vindt u veel monturen van topmerken en designers, maar met de introductie van onze huismerk collectie kunt u nu ook prima slagen voor een trendy bril met een vaste lage prijs. Maar natuurlijk wel van Werkman kwaliteit zoals u gewend bent.


Een collectie monturen en glazen met een vaste lage prijs

DUTZ, de Werkman huiscollectie

Om onze Werkman kwaliteit te garanderen hebben wij als huiscollectie gekozen voor Dutz monturen. Dutz heeft zich al jaren bewezen met een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. Kortom een prima montuur voor een eerlijke prijs.
  • keus uit meer dan 150 verschillende modellen
  • 2 jaar garantie
  • bewezen Werkman kwaliteit

Let’s make the world look so Dutz!

Dutz Eyewear, met als uitvalsbasis het Brabantse Oss, is Neerlands stoutmoedigste merk op het gebied van oogmode. Het bedrijf is vanaf de start succesvol en heeft inmiddels een netwerk van 25 distributeurs. De filosofie van Dutz: ‘een bril kopen moet een plezier zijn’.
Dutz houdt van eenvoudige details. Pure en hedendaagse lijnen en levendige kleuren; door het strakke design van de monturen blijft de natuurlijke schoonheid van de ogen volledig zichtbaar. Een goede balans tussen opvallend en commercieel, geheel in lijn met de huidige modetrends, dat is waar Dutz voor staat!

De inspiratie voor de Dutz ontwerpen is te vinden in de nieuwste modetrends en in buitenlandse culturen. Elementen hieruit worden gegoten in designs: levendige kleuren en persoonlijkheid worden gecombineerd met Hollandse eenvoud en elegantie.
Dutz overbrugt de kloof tussen standaard en modieuze monturen door het op subtiele wijze toevoegen van kenmerkende, kleurrijke details. Elk montuur heeft een speciale ‘touch’, zonder al te veel in het oog te springen. Dat is waar het bij Dutz en de ‘Dutchies’ om gaat!Dutz Eyewear ontwerpt zijn eigen modellen en controleert vervolgens het gehele proces, van design tot produktie van de componenten. Het resultaat zijn monturen van hoge kwaliteit die zeer comfortabel zijn en er bovendien prachtig uitzien; op welk gezicht dan ook, ze misstaan nooit! Door het gebruik van allergievriendelijke en roestvrije materialen, hebben de monturen van Dutz een lange levensduur.

De Dutz collectie is synoniem voor kwaliteit met een esthetische aantrekkingskracht en subtiele en onverwachten elementen. De in mat uitgevoerde retro metalen monturen worden gecomplemen- teerd met gestructureerde metalen en kunststoffen met een rijke uitstraling. De kleuren zijn soms fel en opwindend maar altijd vergezeld van meer ingetogen, formele kleuren.
In onze speciale voorjaarsfolder leest u alles over ons huismerk Dutz.

Werkman brillen adviseert ZEISS glazen

Ook in de monturen van onze huiscollectie slijpen wij echte ZEISS brillenglazen

De voordelen voor u:

  • 100% UV-protectie op alle glazen
  • standaard voorzien van coating met hardingslaag
  • gemaakt van extra dun 1.6 materiaal
  • meest gangbare enkelvoudige sterktes uit voorraad leverbaar
  • Duitse kwaliteit
  • 2 jaar garantie op de coating
Bekijk de aanbiedingen hiernaast en -onder (klik voor grotere weergave).
Logo ZEISS glazen

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m donderdag: 09.30 - 17.30 uur
vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.