Tijd om uw vermoeide ogen te verfrissen: ZEISS EnergizeMe

Ontspant vermoeide ogen, minder oogstress, helder en scherp zicht: ZEISS EnergizeMe brillenglazen zijn wereldwijd de eerste in hun soort die speciaal ontworpen zijn voor contactlensdragers.


TEKST en afbeeldingen: zeiss.nl

Tijd om uw vermoeide ogen te verfrissen

ZEISS EnergizeMe

De eerste brillenglazen ontworpen om uw ogen te verfrissen wanneer de contactlenzen uit zijn.

Het allroundpakket voor stressvrij zicht na het verwijderen van uw contactlenzen: de complete brillenglasoplossing voor contactlensdragers bevat een innovatief brillenglasontwerp. Dit brillenglasontwerp is aangepast aan de behoeftes van de contactlensdragers, gecombineerd met een technologie en brillenglascoating geoptimaliseerd voor zicht in de digitale wereld. De bril voor contactlensdragers – geef uw ogen dat speciale, verfrissende gevoel.

Gun uw ogen een pauze

Tegenwoordig heeft iedere contactlensdrager minstens een bril om zijn ogen een pauze te gunnen na het urenlang dragen van contactlenzen. Het intensieve gebruik van smartphones, tablets etc. veroorzaakt een overbelasting van de ogen. Maar wist u dat deze bril nog veel meer kan?

Profiteer van een comfortabeler zicht en verfriste ogen door een bril op te zetten na het verwijderen van uw contactlenzen. ZEISS EnergizeMe brillenglazen bieden contactlensdragers meer dan alleen een gewone bril. Deze zijn speciaal geoptimaliseerd voor het kijkgedrag van contactlensdragers en voor het zicht in de digitale wereld.

Comfortabel zicht en verfriste ogen

Ervaar totale ontspanning met deze brillenglazen voor alle contactlensdragers.

Wie kent dat gevoel niet? Na het urenlang dragen van contactlenzen zijn uw ogen vermoeid en uw zicht is niet meer zo helder als u zou willen. Overschakelen op een bril is absoluut de juiste beslissing. Dankzij het speciale brillenglasontwerp zijn de brillenglazen van ZEISS EnergizeMe aangepast op het typische kijkgedrag van contactlensdragers en is een omschakeling op een bril erg eenvoudig– alles zodat uw ogen kunnen ontspannen. Geniet van echt verfriste ogen die klaar zijn voor wat er ook maar komen gaat.

9 van de 10
testers ervaren een verfrist gevoel en hebben minder digitale oogstress met ZEISS EnergizeMe brillenglazen 1)

Comfortabel zicht en verfriste ogen
Vaarwel digitale oogstress!

ZEISS EnergizeMe: De eerste brillenglazen ontworpen om uw ogen te verfrissen wanneer de contactlenzen uit zijn

Vaarwel digitale oogstress!

Geniet van comfortabel zicht bij het gebruik van uw smartphone, laptop of tablet – dankzij de innovatieve technologie van ZEISS.

Ook al zijn we niet allemaal in het digitale tijdperk geboren, we gebruiken digitale apparatuur allemaal steeds meer. Deze verandering heeft onze kijkgewoontes ook fundamenteel veranderd: het lezen op een digitaal apparaat vereist een kortere leesafstand, waardoor onze ogen extreem vaak moeten wisselen van ver naar dichtbij en andersom. Vooral het gebruik van een smartphone, tablet of vergelijkbare digitale apparaten gedurende een langere tijd kan leiden tot oogstress en oververmoeide ogen. ZEISS EnergizeMe brillenglazen voor contactlensdragers hebben een speciale technologie die het gemakkelijker maakt om op allerlei digitale apparaten boeken te lezen, zodat digitale oogstress wordt vermeden.
Meer voordelen van ZEISS EnergizeMe:
 • Extra zichtcomfort bij kunstlicht. De speciale brillenglascoating die meer kan doen.
  ZEISS EnergizeMe brillenglazen voor contactlensdragers hebben standaard een blauwlichtfilter dat een specifiek gedeelte van het onaangename blauwe licht van digitale beeldschermen filtert.
 • Vuil en krassen krijgen geen kans. Duurzamer dan ooit
  Behalve het speciale blauwlichtfilter hebben ZEISS EnergizeMe brillenglazen standaard een harde coating van hoogwaardige technologie en een Clean Coat.
 • Esthetisch dun, uitzonderlijk licht en met een compromisloos design.
  U merkt nauwelijks dat u een bril draagt met deze kampioen in lichtgewicht, of ze nu van kunststof of glas gemaakt zijn.

Geïndividualiseerd voor u en uw kijkgedrag.

ZEISS EnergizeMe brillenglazen voor contactlensdragers zijn beschikbaar in drie versies en geïndividualiseerd op de specifieke levensstijl en leeftijd van de drager. Uw opticien zal u graag helpen om een oplossing te vinden die het beste aan uw behoeftes voldoet:

Voordelen voor contactlensdragers

ZEISS EnergizeMe: De nieuwe brillenglazen zijn speciaal geschikt voor contactlensdragers. Geniet van verfriste ogen na het dragen van contactlenzen.
 • Helpt vermoeide ogen tot rust te komen
 • Voorkomt nog meer oogstress
 • Helder en scherp zicht
Voor contactlensdragers van in de twintig of begin dertig
Voor contactlensdragers van in de twintig of begin dertig zijn er de ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen:
De ZEISS EnergizeMe unifocale brillenglazen zijn optimaal voor sociaal actieve mensen van 20 tot 30 jaar die in het digitale tijdperk geboren zijn. Deze brillenglazen bevatten standaard de DuraVision BlueProtect coating en de Digital Inside technologie, die ideaal zijn voor jonge, ontspannen ogen.
Voor contactlensdragers van in de dertig of begin veertig
Voor contactlensdragers van in de dertig of begin veertig bieden we ZEISS EnergizeMe Digital aan:
Dragers van brillen en contactlenzen tussen 30 en 40 jaar profiteren van ZEISS EnergizeMe Digital brillenglazen die standaard met DuraVision BlueProtect en Digital Inside technologie zijn uitgerust – voor een comfortabeler, meer ontspannen zicht.
Voor contactlensdragers vanaf 40 jaar
Voor contactlensdragers vanaf 40 jaar is er ZEISS EnergizeMe multifocaal:
De ideale additie voor mensen boven de 40 die een multifocale bril of multifocale contactlenzen dragen. ZEISS EnergizeMe multifocaal met DuraVision BlueProtect en Digital Inside technologie – voor scherp, helder zicht en ontspannen ogen.
1) Bron: ZEISS EnergizeMe brillenglazen zijn in 2016 met succes getest bij 130 contactlensdragers en 14 oogzorgspecialisten in Spanje.


 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.