Beter zicht bij slecht licht: DriveSafe van ZEISS

Geniet van perfect zicht tijdens bezigheden dichtbij of bij het kijken in de verte. ZEISS unifocale brillenglazen zijn de ideale oplossing voor bijziende en verziende dragers. Deze brillenglazen zijn aangepast op de specifieke drager en bieden optimaal zicht, zelfs in de buitenste zones van het brillenglas. Bovendien zijn ze dun en staan de drager heel goed.


TEKST en afbeeldingen: zeiss.nl

Beleef uitstekend draagcomfort

Unifocale brillenglazen van ZEISS

Perfect als eerste bril, als bril voor kinderen, of als alledaagse bril: De ZEISS unifocale brillenglazen worden zowel voor zicht op afstand als voor lezen gebruikt – de twee meest voorkomende redenen om een bril te dragen.

Waarin ligt het verschil?

De glazen van unifocale leesbrillen zijn geoptimaliseerd voor het zien van dichtbij en persoonlijk aangepast op de standaard leesafstand van de lezer.
Deze brillenglazen zijn niet alleen voor boeken bedoeld, maar ook voor het lezen van kleine lettertjes op een smartphone of tablet. Verziende dragers hebben meestal een onscherp zicht dichtbij en soms ook bij het kijken in de verte. Verziendheid is het resultaat van een beeld dat achter het netvlies wordt gefocust, waardoor het onscherp is. Bij verziendheid worden objecten op afstand onscherp omdat het verziende oog beelden voor het netvlies focust, in plaats van direct op het netvlies. Optimaal aangemeten brillenglazen kunnen u helpen om helder zien bij het kijken naar objecten op afstand.

Een korte aanpassingsperiode, superieur helder zicht. U merkt nauwelijks dat u een bril draagt.

De ZEISS unifocale brillenglazen worden door ons aangemeten om perfect bij de leesgewoontes en behoeftes van de drager te passen.

Compromisloos nauwkeurig – of het nu om brillenglazen voor lezen gaat of voor afstand, met een gegarandeerd excellent draagcomfort en snelle gewenningsperiode voor de drager.

Gemaakt voor beter zicht, zelfs in de perifere zones van het brillenglas.

Geniet van kristalhelder zicht.

De ZEISS unifocale brillenglazen worden op het individuele kijkgedrag van de drager aangepast met diverse prestatieniveaus om aan zijn eisen te voldoen, zelfs als een hoge sterkte voorgeschreven is of er ook met een andere oogaandoening rekening gehouden moet worden (bijv. astigmatisme of aanverwante heteroforie). Dit zorgt voor de uitzonderlijke zichtkwaliteit, want storende wazigheid of vervorming van het beeld in de perifere zones worden voorkomen.

Ongekend dunne, lichte glazen. Zelfs met een hoge sterkte.

De volgende regel geldt voor iedere bril: hoe lichter hij is, des te beter. En dit geldt niet alleen voor de monturen. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en de diverse glaskwaliteiten kan ZEISS unifocale glazen maken die zo dun en zo licht mogelijk zijn – zelfs op hoge sterkte. Dit garandeert maximaal draagcomfort met slechts een minimaal gewicht.
N.B: veel ongetinte brillenglazen van ZEISS hebben ook een hoogpresterende UV-coating. De speciale eigenschappen van het brillenglas filteren schadelijk zonlicht eruit en geven uw ogen duurzame bescherming tegen UV-straling.

Een plat brillenglas zonder vergrootglaseffect.

Voor een natuurlijk uiterlijk.

Zelfs op hoge sterkte of bij een bepaalde oogaandoening kan ZEISS uitzonderlijk platte, unifocale brillenglazen produceren die er aantrekkelijk uitzien. De zichtbare bolling van het brillenglas, de oorzaak van het vergrootglaseffect bij de ogen – wordt compleet vermeden, of in elk geval tot een minimum beperkt. Zo blijven de ogen van de brildrager er natuurlijk uitzien, niet vergroot of verkleind.

Geniet van optimaal zicht 's nachts, scherpere contrasten en levendigere kleuren.

Bij de productie van ZEISS unifocale glazen worden de ogen van de drager opgemeten met behulp van toonaangevende computertechniek. Het resultaat: een perfect beeld – zo uniek als een vingerafdruk – waardoor oogafwijkingen waargenomen kunnen worden die bij een simpele oogtest misschien niet ontdekt zouden worden. Deze rijke schat aan informatie maakt het mogelijk een brillenglas te ontwerpen dat precies op het individu aangepast is: voor beter zicht 's nachts en bij slecht licht, meer contrast en een intensere waarneming van kleur.

Uw unifocale brillenglazen – met getint glas en UV-bescherming.

Voor de mooiste dagen van het jaar.

De volgende regel geldt voor iedere bril: hoe lichter hij is, des te beter. En dit geldt niet alleen voor de monturen. Dankzij de hoge kwaliteit van de materialen en de diverse glaskwaliteiten kan ZEISS unifocale glazen maken die zo dun en zo licht mogelijk zijn – zelfs op hoge sterkte. Dit garandeert maximaal draagcomfort met slechts een minimaal gewicht.

Meekleurende brillenglazen. De brillenglazen met ingebouwde bescherming tegen de zon. Stijlvol en handig.

Een bril voor iedere situatie: deze meekleurende brillenglazen werken als zonnebril. Ze worden in een paar seconden donker en in een paar minuten weer licht. En natuurlijk bieden ze 100% UV-bescherming.

Extra zichtcomfort bij kunstlicht. Voorkom vermoeide ogen en overbelasting van het oog.

Of het nu een smartphone is, een led-licht, een monitor, tv, tablet of een e-reader: moderne lichtbronnen geven meer blauw licht af dan waar we vroeger aan blootgesteld waren. Blauw licht kan gevaarlijk zijn en veel mensen vinden het oncomfortabel. Ook belast het de ogen veel. Bovendien heeft het effect op ons bioritme. Een speciaal filter voor blauw licht in het brillenglas kan u meer zichtcomfort geven.

Krassen en vuil krijgen geen kans. Steviger dan ooit.

Extra coatings op het brillenglas kunnen deze extreem bestendig maken tegen krassen of statische stofdeeltjes. Het voordeel: uw brillenglazen blijven langer vrij van vuil, zodat ze gemakkelijker schoon te maken zijn. Beter zicht, beter uiterlijk – dankzij de anti-reflecterende achterzijde.

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

zondag en maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.