Een groot gedeelte van
onze artikelen vindt u terug
in onze webshops

Naast de algemene webshop Werkmanwebshop.nu heeft Werkman sinds eind maart 2018 drie webshops die bedoeld zijn om een specifiek merk beter te belichten: Dilembrillen.nl, het merk dat bekend is van de verwisselbare veren, Ray-BanXL.nl - dat eigenlijk geen introductie behoeft - en SerengetiXL.nl de 'high-end' zonnebril voor professionals.

Werkmanwebshop.nu
 
Logo Werkman webshop

WerkmanWebshop

Onze 'algemene' webshop

Op Werkmanwebshop.nu kunt u terecht voor een grote selectie uit onze monturen en zonnebrillen. Hier treft u monturen en zonnebrillen van Boz, Cazal, Dutz, Parasite, Ray-Ban, Rocco, Oakley, Adidas, Prego en Bollé (om maar een paar merken te noemen).

Daarnaast treft u informatie over het zorgeloos dragen van contactlenzen bij Werkman en de mogelijkheden op het gebied van lenzen.
Serengeti: de zonnebril voor professionals
Logo SerengetiXL

SerengetiXL.nl

Serengeti: de zonnebril voor professionals

Als maker van 's werelds beste zonneglas voor tijdens het reizen, maakt Serengeti alleen gebruik van de allerlaatste technologieën en de beste materialen. Alles bij elkaar is de technologie van Serengeti zó ontworpen, dat u elk detail op uw weg waarneemt.

Naast een ruime keuze in modellen biedt Serengeti ook een heel gamma aan glazen, in de meeste gevallen ook verkrijgbaar in uw sterkte.
Dilem, de kameleon onder de brillen.
 
Logo DilemXL

Dilembrillen.nl

De grootste Dilemwinkel van Nederland

Tegenwoordig is het dragen van een bril niet meer alleen vanwege de noodzaak om goed te kunen zien, maar wordt het meer en meer een modeaccessoire.

Het Franse Dilem heeft hier dankzij het unieke wisselsysteem van de veren (zeg maar pootjes van de bril) een eigen draai aangegeven. Door het wisselen van de veren wordt een Dilem vlot en probleemloos aangepast aan de outfit die u op het moment draagt.
Ray-Ban, sinds 1936
Logo Ray-BanXL.nl

Ray-BanXL.nl

De grootste collectie Ray-Ban van Noord-Nederland

In 1936 werd Ray-Ban door de Amerikaanse luchtmacht gevraagd een zonnebril voor piloten te ontwerpen. Het resultaat: de Aviator, het ontwerp dat sindsdien niet meer van het toneel is verdwenen en voor vele andere merken (nog steeds) als inspiratie dient.

Op Ray-BanXL.nl vindt u naast een grote keus in zonnebrillen ook een grote diversiteit aan correctie monturen. U wilt een Ray-Ban zonnebril op sterkte? Ook dat is mogelijk!

 
Logo Werkman brillen en contactlenzen

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 12.00 uur | 13.15 - 18.00 uur
vrijdagavond koopavond: 19.00 - 21.00 uur
zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
maandag gesloten

Copyright © 2016 -
Werkman Optics B.V.