opc_loader

Menu

Gratis zonnebril op sterkte

Gratis zonnebril op sterkte actie

Met de zomer in het verschiet is het weer tijd voor een mooie zonnebrillenactie bij Werkman Brillen! Komt u binnenkort bij ons langs voor een (normale) bril op sterkte? Dan mag u zonder extra kosten een zonnebril op sterkte uitzoeken! U heeft een ruime keuze uit modellen en u mag zelf aangeven welke glaskleur uw voorkeur heeft! Op de fiets, in de auto, op het terras of in de tuin, met een goede zonnebril op sterkte kijkt u altijd comfortabel en heeft u geen last meer van fel licht en branderige ogen na een dag in de zon. Bescherm uw ogen en gun uzelf een goed zicht deze zomer!
 

Een GRATIS zonnebril op sterkte bij aankoop van een bril!


Deze actie geldt alleen als u een complete bril op sterkte aanschaft, dat betekent een nieuw montuur, met glazen op sterkte. In principe komen alle monturen in aanmerking, alleen die van Dutz en i-Spax zijn uitgezonderd. Standaard wordt de zonnebril op sterkte geleverd met enkelvoudige glazen, met ontspiegeling en zonder polarisatie. Tegen een beperkte meerprijs kunnen er echter ook multifocale glazen besteld worden, of glazen die gepolariseerd zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden, we denken graag met u mee!
 
Maak snel een afspraak voor een GRATIS OOGMETING! Bel ons op 0512-361486

Zeiss Dubbel Plus Actie

2021_actie_dubbelplus

Bij Werkman Brillen doen we altijd ons best om u een bril aan te meten die uw zicht onder alle omstandigheden verbeterd. Of u nu in de auto zit, de krant leest, een spelletje speelt achter de computer of buiten aan het werk bent; u wilt een scherp en helder beeld! In de praktijk bestaat er echter geen bril die alles kan, soms zijn uw wensen te combineren in één bril, maar andere keren zullen er keuzes gemaakt moeten worden en heeft u een extra bril nodig voor specifieke activiteiten.
 

Eén glas gratis bij een tweede paar ZEISS brillenglazen


Maar gelukkig is er nu de ZEISS Dubbel Plus bon! Deze bon ontvangt u bij de aanschaf van een complete bril met glazen van ZEISS en is een jaar lang geldig. Met deze bon krijgt u 50% korting op uw volgende paar glazen. Heeft u bijvoorbeeld een multifocale bril aangeschaft maar zou u ook graag een computerbril willen hebben? Dan betaalt u slechts één glas voor de computerbril!
 
De bon is een jaar lang geldig en kan binnen dat jaar meerdere keren gebruikt worden!

ZEISS SmartLife wengarantie

2021_banner_smartlife

In de 21ste eeuw zijn we als mensen continu verbonden met techniek. We hebben bijna altijd een smartphone binnen handbereik, zitten uren achter de computer en kijken 's avonds vanaf de bank ter ontspanning naar de televisie. Onze ogen spenderen dan ook steeds meer tijd aan het verwerken van informatie van digitale schermen, met afwisselende afmetingen, afstanden en resoluties. Misschien merkt u het aan het eind van de dag ook wel eens; uw ogen moeten veel moeite doei om gedurende de dag alles scherp te houden.
 

ZEISS SmartLife, nu met twee maanden wengarantie!


De SmartLife glazen van ZEISS kunnen verlichting brengen. De SmartLife reeks bestaat uit diverse soorten glazen, zowel unifocaal als multifocaal en in verschillende uitvoeringen. De glazen zijn gebaseerd op de ZEISS SmartView technologie. Deze innovatieve technologie is voortgekomen uit uitgebreid onderzoek naar verschillende soorten levensstijlen, visueel gedrag en de individuele zichtbehoeften met betrekking tot uw leeftijd. Kortom, uw ogen zijn in goede handen met de ZEISS SmartLife brillenglazen!

Kunt u binnen twee maand nog steeds niet wennen aan uw nieuwe glazen? Dan kunt u de bril weer inleveren en krijgt u het aankoopbedrag terug!


Verlopen aanbiedingen
 

Opruiming 2024

Opruiming 2024

Met het nieuwe jaar is het ook weer tijd voor nieuwe brillen! Omdat onze winkel al vol hangt ruimen daarom eerst onze bestaande collectie op, en om de vaart er wat in te houden bieden we vrijwel al onze monturen aan met een fikse korting! Koopt u een volledige nieuwe bril, dus een montuur en twee glazen? Dan betaalt u slechts de helft van de prijs voor het montuur!
 

50 % KORTING op alle monturen in de winkel!


De eerste stap bij een nieuwe bril is natuurlijk vaak een (gratis) oogmeting, maak daarom snel een afspraak via onze online agenda, of bel ons op 0512 - 36 14 86!
 
WEGENS SUCCES VERLENGD t/m ZATERDAG 2 MAART!

Werkman bouwt aan de toekomstDit voorjaar wordt er bij Werkman Brillen flink aan de weg getimmerd, de hele voorgevel en de bovenste verdieping van ons pand worden namelijk verbouwd! Onze winkel blijft natuurlijk gewoon open, en op wat gehamer en geboor na zal er binnen weinig van te merken zijn. Het is ook wel de moeite waard om tijdens de verbouwing even langs te komen, want onze gratis zonnebril actie loopt weer!

Koopt u een (complete) bril op sterkte? Dan krijgt u GRATIS een zonnebril op sterkte!


Met een complete bril bedoelen we een montuur en twee glazen, en alle behalve Dutz doen mee! Standaard worden de zonnebrillen geleverd met enkelvoudige glazen die dezelfde sterkte hebben als uw normale bril. Wilt u ook graag kunnen lezen met uw zonnebril? Dan kunt u voor €99,- een upgrade naar multifocale glazen krijgen!

Deze actie loopt in ieder geval tot de verbouwing afgerond is!

Opruiming 2023 - VERLENGD!Nu het nieuwe jaar weer aangebroken is wordt het ook weer tijd voor een nieuwe collectie! We bestellen graag weer mooie nieuwe monturen voor u, maar daar moeten we wel ruimte voor maken. We beginnen het jaar daarom met een fikse korting op alle monturen in de huidige collectie! Koopt u een (complete) bril bij Werkman Brillen? Dan betaalt u slechts de helft van de prijs voor het montuur! Op één uitzondering na doen alle merken mee, dus ook de prachtige monturen van Cazal, Silhouette, Masunaga en Dilem zijn extra voordelig aan te schaffen!
 

50% KORTING op alle monturen in de winkel!*


Deze actie is verlengd tot zaterdag 25 februari! Wilt u eerst langskomen voor een GRATIS OOGMETING? Maak een afspraak via 0512 - 36 14 86 of plan zelf iets in via onze online agenda.
 
* De monturen van Dutz zijn uitgezonderd van deze actie

Een gratis zonnebril op sterkte bij aankoop van een complete bril!

ZonnebrilActie22_website

Kiest u binnenkort voor een bril van Werkman Brillen? Dan mag u zonder extra kosten een zonnebril op sterkte uitzoeken!

U kunt kiezen uit een ruime selectie monturen, standaard wordt de zonnebril geleverd met enkelvoudige, niet-gepolariseerde glazen, maar tegen een meerprijs behoren ook multifocale, gepolariseerde en ontspiegelde glazen tot de mogelijkheden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, zoals bijvoorbeeld de doorlopende Dutz aanbiedingen. Wilt u graag een Dutz montuur en een zonnebril op sterkte? Vraag ons naar de mogelijkheden!