opc_loader

Een gratis zonnebril op sterkte bij aankoop van een complete bril!

ZonnebrilActie22_website

Kiest u binnenkort voor een bril van Werkman Brillen? Dan mag u zonder extra kosten een zonnebril op sterkte uitzoeken!

U kunt kiezen uit een ruime selectie monturen, standaard wordt de zonnebril geleverd met enkelvoudige, niet-gepolariseerde glazen, maar tegen een meerprijs behoren ook multifocale, gepolariseerde en ontspiegelde glazen tot de mogelijkheden. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties, zoals bijvoorbeeld de doorlopende Dutz aanbiedingen. Wilt u graag een Dutz montuur en een zonnebril op sterkte? Vraag ons naar de mogelijkheden!


Zeiss Dubbel Plus Actie

2021_actie_dubbelplus

Bij Werkman Brillen doen we altijd ons best om u een bril aan te meten die uw zicht onder alle omstandigheden verbeterd. Of u nu in de auto zit, de krant leest, een spelletje speelt achter de computer of buiten aan het werk bent; u wilt een scherp en helder beeld! In de praktijk bestaat er echter geen bril die alles kan, soms zijn uw wensen te combineren in één bril, maar andere keren zullen er keuzes gemaakt moeten worden en heeft u een extra bril nodig voor specifieke activiteiten.

Eén glas gratis bij een tweede paar ZEISS brillenglazen


Maar gelukkig is er nu de ZEISS Dubbel Plus bon! Deze bon ontvangt u bij de aanschaf van een complete bril met glazen van ZEISS en is een jaar lang geldig. Met deze bon krijgt u 50% korting op uw volgende paar glazen. Heeft u bijvoorbeeld een multifocale bril aangeschaft maar zou u ook graag een computerbril willen hebben? Dan betaalt u slechts één glas voor de computerbril!

De bon is een jaar lang geldig en kan binnen dat jaar oneindig gebruikt worden!


ZEISS SmartLife wengarantie

2021_banner_smartlife

In de 21ste eeuw zijn we als mensen continu verbonden met techniek. We hebben bijna altijd een smartphone binnen handbereik, zitten uren achter de computer en kijken 's avonds vanaf de bank ter ontspanning naar de televisie. Onze ogen spenderen dan ook steeds meer tijd aan het verwerken van informatie van digitale schermen, met afwisselende afmetingen, afstanden en resoluties. Misschien merkt u het aan het eind van de dag ook wel eens; uw ogen moeten veel moeite doei om gedurende de dag alles scherp te houden.

ZEISS SmartLife, nu met twee maanden wengarantie!


De SmartLife glazen van ZEISS kunnen verlichting brengen. De SmartLife reeks bestaat uit diverse soorten glazen, zowel unifocaal als multifocaal en in verschillende uitvoeringen. De glazen zijn gebaseerd op de ZEISS SmartView technologie. Deze innovatieve technologie is voortgekomen uit uitgebreid onderzoek naar verschillende soorten levensstijlen, visueel gedrag en de individuele zichtbehoeften met betrekking tot uw leeftijd. Kortom, uw ogen zijn in goede handen met de ZEISS SmartLife brillenglazen!

Kunt u binnen twee maand nog steeds niet wennen aan uw nieuwe glazen? Dan kunt u de bril weer inleveren en krijgt u het aankoopbedrag terug!