opc_loader

Randolph


De zonnebrillen van Randolph Engineering zijn ontwikkeld met het oog op de luchtvaart, maar ook zonder vliegbrevet kunt u profiteren van de kwaliteit en uitstraling van deze prachtige zonnebrillen!

Randolph Engineering is een Amerikaans bedrijf dat in de jaren '70 gestart is met als doel om de piloten in de Amerikaanse luchtmacht van hoogwaardige zonnebrillen te voorzien. Enkele decennia later is de doelgroep behoorlijk uitgebreider, maar blijft de basis hetzelfde; de hoogste kwaliteit bieden. De monturen van Randolph zonnebrillen worden met uiterste precisie gefabriceerd tijdens een proces dat gemiddeld 6 weken duurt en 200 verschillende stappen omvat. Ook de glazen voldoen aan de hoogste standaarden, zo hebben alle glazen een anti-reflectieve laag, een blauw-licht filter, water- en oliewerende eigenschappen en 100% bescherming tegen UVA en UVB-straling.

Iedere Randolph zonnebril krijgt een grondige kwaliteitscontrole en als de zonnebril eenmaal aan de nieuwe eigenaar overgedragen is zit er een levenslange garantie op het montuur!
Filters
€ 177
€ 338
Merken
Pasvorm
Montuur materiaal
Montuur kleur
Lens materiaal
Lens kleur
Lens polarisatie
Lens breedte
Voorraad
    Resultaat:1
    Resultaat:1