opc_loader

Menu

Oogzorgpas


Als u contactlenzen aanschaft bij Werkman Brillen krijgt u automatisch een oogzorgpas. Voor deze pas wordt per maand een klein bedrag gerekend dat u terugvindt op de eindrekening voor uw lenzen. Het exacte bedrag hangt af van het type lens dat u gebruikt. Als pashouder profiteert u van een aantal voordelen en heeft u recht op een goede begeleiding en regelmatige controles.

2021_oogzorgpas
De voordelen

» U krijgt professionele begeleiding van onze specialist tijdens het dragen van uw contactlenzen

» U kunt twee keer per jaar langskomen voor een lenscontrole, zonder extra kosten

» Deze controles worden uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur, door bekwame specialisten

» Als er nieuwe producten op de markt komen wordt u hier van op de hoogte gebracht

» Deze producten kunt u eventueel gratis uitproberen

» Met de oogzorgpas schaft u lenzen en vloeistof aan tegen sterk gereduceerde prijzen

» U heeft recht op een regelmatige oogdrukcontrole d.m.v. een con-contact tonometer

» Op vertoon van de oogzorgpas ontvangt u 10% korting op alle artikelen bij Werkman Brillen (niet geldig i.c.m. andere acties)De voorwaarden

Voor de oogzorgpas geldt ook een aantal voorwaarden, deze worden uitvoerig behandeld voordat u akkoord gaat en bovendien krijgt u documentatie mee waarin u alles na kunt lezen. Als u zich alvast in wilt lezen vindt u hier alvast een beknopt overzicht.

Als uw pas verlopen is wordt deze verlengd met de laatste geldigheidsdatum als beginpunt, alleen als deze datum langer dan 11 maand geleden is kan er een nieuwe pas verstrekt worden. De minimale verlengingsduur van uw pas is 3 maanden. Contactlenzen worden alleen verkocht aan personen met een geldige oogzorgpas. Als de laatste lenscontrole meer dan 12 maanden geleden uitgevoerd is, dient er eerst een nieuwe lenscontrole ingepland en uitgevoerd te worden voordat u weer lenzen aan kunt schaffen. Als u gratis proeflenzen meeneemt, verwachten wij dat u binnen 8 dagen laat weten of deze goed bevallen. U kunt maximaal twee keer per jaar gratis proeflenzen meekrijgen, daarna kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Om het comfort en de duurzaamheid van uw lenzen te kunnen garanderen, dienen de gebruikte onderhoudsmiddelen bij uw lensspecialst bekend te zijn.