opc_loader

Menu

Oogzorgpas

Als u contactlenzen afneemt bij Werkman Brillen krijgt u ook automatisch een oogzorgpas, voor deze pas wordt een klein bedrag per maand gerekend dat u terug kunt vinden op de factuur voor uw lenzen. Het exacte bedrag is afhankelijk van het type lens dat u gebruikt. U kunt deze pas zien als een soort service abonnement; als pashouder heeft u recht op een goede begeleiding en regelmatige controles, ook kunt u gratis nieuwe lenstypes proberen. Daarnaast schaft u alle producten bij Werkman tegen een gereduceerd tarief aan, de kosten voor de pas worden daarmee grotendeels gebalanceerd met de korting op uw lenzen en andere producten.

De oogzorgpas is niet optioneel en wordt altijd verlengd als u nieuwe lenzen aanschaft.
Oogzorgpas

De voordelen

» U krijgt professionele begeleiding van onze specialist tijdens het dragen van uw contactlenzen

» U kunt twee keer per jaar langskomen voor een lenscontrole, deze controles worden door onze specialisten uitgevoerd met hoogwaardige apparatuur

» Als er nieuwe producten op de markt komen wordt u hier van op de hoogte gebracht, u kunt deze producten kunt u eventueel gratis uitproberen

» Met de oogzorgpas schaft u lenzen en vloeistof aan tegen sterk gereduceerde prijzen

» U heeft recht op een regelmatige oogdrukcontrole d.m.v. een con-contact tonometer

» Op vertoon van de oogzorgpas ontvangt u 10% korting op alle artikelen bij Werkman Brillen (niet geldig i.c.m. andere acties)
 

 
De voorwaarden

Voor de oogzorgpas geldt ook een aantal voorwaarden, deze worden uitvoerig behandeld voordat u akkoord gaat en bovendien krijgt u documentatie mee waarin u alles na kunt lezen. Als u zich alvast in wilt lezen vindt u hier alvast een beknopt overzicht.
 
Als uw pas verlopen is wordt deze verlengd met de laatste geldigheidsdatum als beginpunt, alleen als deze datum langer dan 11 maand geleden is kan er een nieuwe pas verstrekt worden. De minimale verlengingsduur van uw pas is 3 maanden. Contactlenzen worden alleen verkocht aan personen met een geldige oogzorgpas. Als de laatste lenscontrole meer dan 12 maanden geleden uitgevoerd is, dient er eerst een nieuwe lenscontrole ingepland en uitgevoerd te worden voordat u weer lenzen aan kunt schaffen. Als u gratis proeflenzen meeneemt, verwachten wij dat u binnen 8 dagen laat weten of deze goed bevallen. U kunt maximaal twee keer per jaar gratis proeflenzen meekrijgen, daarna kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Om het comfort en de duurzaamheid van uw lenzen te kunnen garanderen, dienen de gebruikte onderhoudsmiddelen bij uw lensspecialst bekend te zijn.