opc_loader

Menu

Zorgverzekering
Als opticien maken wij gebruik van het Centraal Optiek Declaratie Systeem (ICODIS+), hiermee kunnen we de vergoeding direct regelen met uw zorgverzekeraar. Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor een vergoeding? Wij kunnen dit eenvoudig voor u nakijken! Bovendien hebben wij als branche afspraken gemaakt met een groot aantal verzekeraars waardoor u vaak een hogere vergoeding krijgt!


Dankzij de directe aansluiting op het vergoedingssysteem kunnen wij uw vergoeding al verrekenen tijdens de aankoop van uw nieuwe bril. U hoeft zelf niets meer te declareren en u weet direct of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Het is daarom ook niet nodig om naar een specifieke winkelketen of opticien te gaan, via het CvZO (Collectief van Zelfstandige Opticiens) zijn wij aangesloten bij alle grote zorgverzekeraars.

Bij een aantal verzekeraars maakt u ook nog aanspraak op een extra vergoeding van 25%, dit geldt onder andere voor Avéro Achmea, Zilveren Kruis Ziezo, Pro Life, de Friesland, Zilveren Kruis, Interpolis en Promovendum.

Vergoeding_krijgen

Bent u verzekerd bij één van de onderstaande maatschappijen?

Dan heeft u recht op extra vergoeding!AnderZorg
Avero Achmea
Azivo
Interpolis
CZ
De Friesland
Delta Lloyd
DVZ
IAK Avero
IAK VGZ
IZA
IZA CURA
IZA-Gemeenten (VNG)
IZZ
Menzis
Nedasco Avero
Nedasco VGZ
Ohra
ONVZ
OZF Achmea
Plus (ING – onderdeel van VGZ)
PNO Ziektekosten
Pro Life
Turien & Co – Achmea
Turien & Co – VGZ
UMC
Univé
Unive SZVK
VGZ
VvAA
ZEKUR
Zilveren Kruis


Wilt u vooraf al even controleren hoeveel vergoeding u krijgt? Met de zorgvergoeding checker van het CvZO kunt u eenvoudig controleren wat de voorwaarden van uw verzekeraar zijn. Klik op de onderstaande link, en vervolgens op de banner van het CvZO.

https://www.cvzo.nl/zorgchecker/